Mad og vin i Toscana
128,75 kr
554
ISBN
9788756761543
Bogen indeholder:
- Restauranter i hele regionen.
- Vinbarer, cafeer, isbarer og konditorier. Torve og delikatesseforretninger.
- Agroturismo og vinoturismo.
- Praktiske oversigtskort med beliggenhed.
- Kvikfakta med pris/kvalitet, adresse, åbningstider, vinudvalg m.v.
- Baggrundsstof om brød, olie, vin, ost, specialiteter.
- Forfattertips, opskrifter og underholdende temabokse.
- Parlører og register.
- Restauranter i hele regionen.
- Vinbarer, cafeer, isbarer og konditorier. Torve og delikatesseforretninger.
- Agroturismo og vinoturismo.
- Praktiske oversigtskort med beliggenhed.
- Kvikfakta med pris/kvalitet, adresse, åbningstider, vinudvalg m.v.
- Baggrundsstof om brød, olie, vin, ost, specialiteter.
- Forfattertips, opskrifter og underholdende temabokse.
- Parlører og register.
| Forfatter | Alfredo Tesio |
|---|---|
| Forlag | Politiken |
| Indbinding | Ingen |
| Varegruppe | Rejseførere |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 14. apr. 2000 |
| Sideantal | 96 |
| Bredde | 120 |
| Højde | 205 |
| Dybde | 6 |
| Vægt | 138 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Mad og vin i |
| ISBN-13 | 9788756761543 |
| ISBN-10 | 8756761546 |
| EAN | 9788756761543 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





