Mad og vin i Toscana
128,75 kr
554
ISBN
9788756761543
Bogen indeholder:
- Restauranter i hele regionen.
- Vinbarer, cafeer, isbarer og konditorier. Torve og delikatesseforretninger.
- Agroturismo og vinoturismo.
- Praktiske oversigtskort med beliggenhed.
- Kvikfakta med pris/kvalitet, adresse, åbningstider, vinudvalg m.v.
- Baggrundsstof om brød, olie, vin, ost, specialiteter.
- Forfattertips, opskrifter og underholdende temabokse.
- Parlører og register.
- Restauranter i hele regionen.
- Vinbarer, cafeer, isbarer og konditorier. Torve og delikatesseforretninger.
- Agroturismo og vinoturismo.
- Praktiske oversigtskort med beliggenhed.
- Kvikfakta med pris/kvalitet, adresse, åbningstider, vinudvalg m.v.
- Baggrundsstof om brød, olie, vin, ost, specialiteter.
- Forfattertips, opskrifter og underholdende temabokse.
- Parlører og register.
Forfatter | Alfredo Tesio |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Rejseførere |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. apr. 2000 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 120 |
Højde | 205 |
Dybde | 6 |
Vægt | 138 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Mad og vin i |
ISBN-13 | 9788756761543 |
ISBN-10 | 8756761546 |
EAN | 9788756761543 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |