Mad til mennesker - grundforløb
350,00 kr
554
ISBN
9788770823753
NU i tredje udgave.
Bogen indeholder den samme viden som før, men er denne gang gennemskrevet med henblik på læsevenlighed sammen med en læsevejleder. Det betyder, at teksten er forenklet og mere mundret, der er mange flere krydshenvisninger, udførlige ordforklaringer samt resumeer. Samtidig er billedsiden revideret, og der er fx tilføjet en forklaring på, hvordan man læser opskrifter.Bogen dækker stadig de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.
Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.
Undertitel | Grundforløb |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 2. aug. 2013 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 2. aug. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788770823753 |
ISBN-10 | 8770823758 |
EAN | 9788770823753 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |