Mad til mennesker - grundforløb
350,00 kr
554
ISBN
9788770821865
Her er bogen, der dækker de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.
Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. De tilhørende opgaver ligger på ef.dk/gastronom. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.
Bogen er målrettet kok, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker. Sidste del af bogen er især rettet til dem, der vil uddanne sig som gastronom og tjener.
Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. De tilhørende opgaver ligger på ef.dk/gastronom. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.
Bogen er målrettet kok, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker. Sidste del af bogen er især rettet til dem, der vil uddanne sig som gastronom og tjener.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hardback |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 30. jun. 2010 |
Sideantal | 200 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770821865 |
ISBN-10 | 8770821860 |
EAN | 9788770821865 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |