Mad til mennesker - grundforløb

350,00 kr
554
ISBN
9788770821865
Her er bogen, der dækker de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.

Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. De tilhørende opgaver ligger på ef.dk/gastronom. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.

Bogen er målrettet kok, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker. Sidste del af bogen er især rettet til dem, der vil uddanne sig som gastronom og tjener.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 30. jun. 2010
Sideantal 200
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770821865
ISBN-10 8770821860
EAN 9788770821865
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.