Mad & vin Sicilien
140,00 kr
555
ISBN
9788756776127
En rejse i Sicilien er ikke komplet uden at opleve det tidløse køkken, hvis vigtigste ingredienser er solen, havet og en enestående evne til at optage nye traditioner og gøre dem til sine egne. I denne bog finder du øens bedste restauranter, cafeer, isbarer og konditorier.
Alfredo Tesio, som har rejst Sicilien tynd mange gange, fortæller veloplagt om hvert sted og lægger vægt på, at kvalitet og pris er i harmoni. Bagest i bogen giver han baggrunden for at forstå det sicilianske køkken og en guide til de mange regionale vine.
Alfredo Tesio, som har rejst Sicilien tynd mange gange, fortæller veloplagt om hvert sted og lægger vægt på, at kvalitet og pris er i harmoni. Bagest i bogen giver han baggrunden for at forstå det sicilianske køkken og en guide til de mange regionale vine.
Forfatter | Alfredo Tesio |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Serviceerhverv |
Varegruppe | Rejseførere |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. jul. 2006 |
Sideantal | 107 |
Bredde | 122 |
Højde | 190 |
Dybde | 8 |
Vægt | 144 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 6. jul. 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Mad og vin.¤Politikens rejsebøger. |
ISBN-13 | 9788756776127 |
ISBN-10 | 8756776128 |
EAN | 9788756776127 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |