Madkultur
162,50 kr
Udsolgt
ISBN
9788778816436
Indgangen ´jord til bord´ byder på spændende grundfag og områdefag, som i denne serie får en ensartet pædagogisk og formmæssig tilgang. Serien er udarbejdet af fagfolk med afsæt i bekendtgørelserne og opdateres løbende. Alle hæfterne i serien er gennemillustrerede og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Alle eksempler er udvalgt ud fra deres relevans for jord til bord-uddannelserne.
Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.
Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.
Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.
Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.
Undertitel | Grund- og områdefag 4, KøkkenHotelRestaurant |
---|---|
Forfatter | Bente Leed, Claes Benthien |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. feb. 2006 |
Sideantal | 58 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778816436 |
ISBN-10 | 8778816432 |
EAN | 9788778816436 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |