Madkultur
162,50 kr
Udsolgt
ISBN
9788778816436
Indgangen ´jord til bord´ byder på spændende grundfag og områdefag, som i denne serie får en ensartet pædagogisk og formmæssig tilgang. Serien er udarbejdet af fagfolk med afsæt i bekendtgørelserne og opdateres løbende. Alle hæfterne i serien er gennemillustrerede og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Alle eksempler er udvalgt ud fra deres relevans for jord til bord-uddannelserne.
Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.
Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.
Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.
Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.
| Undertitel | Grund- og områdefag 4, KøkkenHotelRestaurant |
|---|---|
| Forfatter | Bente Leed, Claes Benthien |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. feb. 2006 |
| Sideantal | 58 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2006 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
| ISBN-13 | 9788778816436 |
| ISBN-10 | 8778816432 |
| EAN | 9788778816436 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




