Madkultur

Af: Bente Leed, Claes Benthien
162,50 kr
Udsolgt
ISBN
9788778816436
Indgangen ´jord til bord´ byder på spændende grundfag og områdefag, som i denne serie får en ensartet pædagogisk og formmæssig tilgang. Serien er udarbejdet af fagfolk med afsæt i bekendtgørelserne og opdateres løbende. Alle hæfterne i serien er gennemillustrerede og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Alle eksempler er udvalgt ud fra deres relevans for jord til bord-uddannelserne.

Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling.

Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødevarer, redskaber og spisemønstre fra 4000 f. Kr. til i dag.

Specifikationer
Undertitel Grund- og områdefag 4, KøkkenHotelRestaurant
Forfatter Bente Leed, Claes Benthien
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. feb. 2006
Sideantal 58
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
Serie Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.
ISBN-13 9788778816436
ISBN-10 8778816432
EAN 9788778816436
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.