Madkundskab

Af: Annelise Terndrup Pedersen, Helle Brønnum Carlsen
798,75 kr
På lager
ISBN
9788711345634

Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab.

Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernaring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.

Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

Specifikationer
Forfatter Annelise Terndrup Pedersen, Helle Brønnum Carlsen
Forlag Akademisk Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Undervisningsmidler: teknologi
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. sep. 2014
Sideantal 403
Bredde 216
Højde 284
Dybde 37
Vægt 1690
Første udgave 2014
Oplagsdato 21. nov. 2016
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788711345634
ISBN-10 8711345632
EAN 9788711345634
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.