Madkundskabsdidaktik

Af: Helle Brønnum Carlsen
270,00 kr
På lager
ISBN
9788741266237

Den mad, vi køber, har betydning for produktionen af fødevarer og dermed både klodens bæredygtighed og de mennesker og dyr, der skal producere fødevarerne. Den mad, vi spiser og serverer for andre, har stor betydning for vores egen og andres sundhed og trivsel. Og endelig er der den glæde og samhørighed, som både madlavning og måltider kan skabe under de rette forhold, som også kræver reflekterede overvejelser. Derfor skal vi lige tage en helikoptertur op i metatænkningen og se lidt nærmere på dannelse og didaktik og deres almene karakter, inden vi planlægger undervisningen i madkundskab.

Madkundskabsdidaktik gør netop det ved at føre læseren ind i de mange faktorer, som undervisere i madkundskab må overveje for at planlægge en god og meningsfuld undervisning. Didaktiske spørgsmål om i hvad, hvordan og hvorfor vi skal undervise, bliver her understøttet af beskrivelser af forskellige fagsyn, menneskesyn og læringssyn. Bogen leverer også en række værktøjer, som kan inspirere til at planlægge varieret undervisning i faget.

Madkundskabsdidaktik henvender sig primært til studerende ved læreruddannelsen.

Specifikationer
Undertitel Mellem fag og didaktik
Forfatter Helle Brønnum Carlsen
Forlag Gyldendal
Indbinding Bog
Thema koder Uddannelse. Pædagogik
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. aug. 2017
Sideantal 144
Bredde 158
Højde 232
Dybde 11
Vægt 229
Første udgave 2017
Oplagsdato 1. aug. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788741266237
ISBN-10 8741266237
EAN 9788741266237
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Kit Hansen
Omslagsgrafiker Sofie Meedom
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.