Madsociologi
330,00 kr
På lager
ISBN
9788762812147
Madsociologi er en grundbog, der præsenterer madområdets selvstændige teoretiske grundlag inden for sociologien.
Bogen beskriver en række madsociologiske teorier og problemstillinger og viser, hvordan disse kan bruges i praksis i analyser af mad og forbrug. Det er bogens formål at gøre denne viden håndterbar og anvendelig for kommende mad- og sundhedsprofessionelle.
Bogen bygger på nyere forskning inden for madområdet og har således et videnskabeligt grundlag med udgangspunkt i forskning både nationalt og internationalt.
Bogen henvender sig til professionsbachelorer, der studerer fag inden for ernæring og sundhed, men fagprofessionelle med interesse for området vil også have stor glæde af bogen.
Forfatter | Søren Tange Kristensen;Steen Nepper Larsen;Christian Stenbak Larsen;Bodil Just Christensen;Jon Fuglsang;Naja Buono Stamer;Kia Ditlevsen;Henrik Mielby;Brian Benjamin Hansen;Liselotte Hedegaard;Christian Coff;Boris Andersen;Allan Køster |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. mar. 2015 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 174 |
Højde | 248 |
Dybde | 18 |
Vægt | 455 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 27. mar. 2023 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762812147 |
ISBN-10 | 8762812147 |
EAN | 9788762812147 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |