Madsociologi

Af: Søren Tange Kristensen;Steen Nepper Larsen;Christian Stenbak Larsen;Bodil Just Christensen;Jon Fuglsang;Naja Buono Stamer;Kia Ditlevsen;Henrik Mielby;Brian Benjamin Hansen;Liselotte Hedegaard;Christian Coff;Boris Andersen;Allan Køster
300,00 kr
På lager
ISBN
9788762812147
Madsociologi er en grundbog, der præsenterer madområdets selvstændige teoretiske grundlag inden for sociologien. Bogen beskriver en række madsociologiske teorier og problemstillinger og viser, hvordan disse kan bruges i praksis i analyser af mad og forbrug. Det er bogens formål at gøre denne viden håndterbar og anvendelig for kommende mad- og sundhedsprofessionelle. Bogen bygger på nyere forskning inden for madområdet og har således et videnskabeligt grundlag med udgangspunkt i forskning både nationalt og internationalt. Bogen henvender sig til professionsbachelorer, der studerer fag inden for ernæring og sundhed, men fagprofessionelle med interesse for området vil også have stor glæde af bogen.
Specifikationer
Forfatter Søren Tange Kristensen;Steen Nepper Larsen;Christian Stenbak Larsen;Bodil Just Christensen;Jon Fuglsang;Naja Buono Stamer;Kia Ditlevsen;Henrik Mielby;Brian Benjamin Hansen;Liselotte Hedegaard;Christian Coff;Boris Andersen;Allan Køster
Forlag Munksgaard
Indbinding Hæftet
Thema koder For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. mar. 2015
Sideantal 250
Bredde 174
Højde 248
Dybde 18
Vægt 455
Første udgave 2015
Oplagsdato 31. dec. 2020
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788762812147
ISBN-10 8762812147
EAN 9788762812147
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.