Mejeriproduktion
280,00 kr
På lager
ISBN
9788778814111
Den ideelle lærebog til faget mejeriproduktion for mejerilærlinge. Giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.
Forfatter | Paul Stein Jensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Thema koder | Undervisningsmidler |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 107 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788778814111 |
ISBN-10 | 8778814111 |
EAN | 9788778814111 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |