Mejeriproduktion

Af: Paul Stein Jensen
280,00 kr
På lager
ISBN
9788778814111
Den ideelle lærebog til faget mejeriproduktion for mejerilærlinge. Giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.
Specifikationer
Forfatter Paul Stein Jensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Thema koder Undervisningsmidler
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 107
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788778814111
ISBN-10 8778814111
EAN 9788778814111
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.