Mejeriproduktion
287,50 kr
På lager
ISBN
9788778814111
Den ideelle lærebog til faget mejeriproduktion for mejerilærlinge. Giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.
| Forfatter | Paul Stein Jensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Thema koder | Undervisningsmidler |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 107 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 3 |
| ISBN-13 | 9788778814111 |
| ISBN-10 | 8778814111 |
| EAN | 9788778814111 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


