Menu- og vinlære
150,00 kr
950
ISBN
9788778810960
Menu- og vinlære indeholder de grundlæggende regler for menu- og vinsammensætning og giver en gennemgang af forslag til menu og drikkevarer ved forskellige anledninger. I forbindelse med hæftet kan der arbejdes videre med oplæggene.
| Forfatter | Merete Kudsk Jensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 83 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| Serie | Tjener |
| ISBN-13 | 9788778810960 |
| ISBN-10 | 8778810965 |
| EAN | 9788778810960 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



