Menu- og vinlære
150,00 kr
950
ISBN
9788778810960
Menu- og vinlære indeholder de grundlæggende regler for menu- og vinsammensætning og giver en gennemgang af forslag til menu og drikkevarer ved forskellige anledninger. I forbindelse med hæftet kan der arbejdes videre med oplæggene.
Forfatter | Merete Kudsk Jensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 83 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Tjener |
ISBN-13 | 9788778810960 |
ISBN-10 | 8778810965 |
EAN | 9788778810960 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |