Metodik og råvareanvendelse

Af: Karen Christensen
187,50 kr
På lager
ISBN
9788778815491
Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Metodik og råvareanvendelse giver forståelse for anvendelse af opskrifters metodik i praksis.
Specifikationer
Forfatter Karen Christensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 8. apr. 2005
Sideantal 132
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2005
Oplagsdato 8. apr. 2005
Oplag 3
Udgave 3
Serie Køkkenassistent
ISBN-13 9788778815491
ISBN-10 8778815495
EAN 9788778815491
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.