Metodik og råvareanvendelse
187,50 kr
På lager
ISBN
9788778815491
Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Metodik og råvareanvendelse giver forståelse for anvendelse af opskrifters metodik i praksis.
Forfatter | Karen Christensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 8. apr. 2005 |
Sideantal | 132 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 8. apr. 2005 |
Oplag | 3 |
Udgave | 3 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788778815491 |
ISBN-10 | 8778815495 |
EAN | 9788778815491 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |