Meyers bageskole. Alle kan lære at bage
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne i bogen.
Alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, udfoldes pæ dagogisk trin for trin, så du bliver fortrolig med bag ningens forunderlige univers. I de illu strerede fejl findingsafsnit får du hjælp, hvis dit brød ikke bliver helt, som du ønsker.
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bruge dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lytte og iagttage, hvad der sker undervejs med din dej og dit brød, vil du opdage, at du både får bedre resultater, og at det bliver sjovere at bage.
Forfatter | Claus Meyer |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger af kendte personer, Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. okt. 2014 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 205 |
Højde | 278 |
Dybde | 34 |
Vægt | 1205 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 8. jan. 2020 |
Oplag | 8 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711337790 |
ISBN-10 | 8711337796 |
EAN | 9788711337790 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711337790 | ![]() |
ISBN | 978-87-11-33779-0 | |
BOPISBN13 | 9788711337790 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Meyers bageskole - alle kan lære at bage | ![]() |
Varetekst | Meyer: Meyers bageskole - alle kan lære at b. | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Meyers bageskole - alle kan lære at bage | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | I Meyers bageskole lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne i bogen. Alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, udfoldes pædagogisk trin for trin, så du bliver fortrolig med bagningens forunderlige univers. I de illustrerede fejl findingsafsnit får du hjælp, hvis dit brød ikke bliver helt, som du ønsker. I Meyers bageskole lærer du at bruge dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lytte og iagttage, hvad der sker undervejs med din dej og dit brød, vil du opdage, at du både får bedre resultater, og at det bliver sjovere at bage. | ![]() |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2014 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
Forfatterefternavn | Meyer | ![]() |
Forfatterfornavn | Claus | ![]() |
Fotograf | Stine Christiansen | |
Redaktion | Hanne Rask | |
Bredde | 205 | ![]() |
Dybde | 34 | ![]() |
Højde | 278 | ![]() |
Vægt | 1205 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 296 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
Størrelse | 28 cm | |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2014-07-16 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.12 | |
ThemaKode | WBB¤WBVS¤ | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 138 506 3 | |
Oplag | 7 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2019 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2014 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2014-10-14 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2014-10-31 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2014-06-11 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-02-06 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20141203180654 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20141027 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2014 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 296 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201450¤BKM201450 | |
Udgivelsesår | 2014 |