Middelaldermad
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702245387
Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.
| Forfatter | Bi Skaarup |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Europæisk historie: middelalderen, Kogebøger af kendte personer, Nationale og regionale køkkener |
| Varegruppe | Kulturhistorie, etnografi |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 17. apr. 2018 |
| Sideantal | 192 |
| Bredde | 180 |
| Højde | 248 |
| Dybde | 18 |
| Vægt | 629 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 17. apr. 2018 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788702245387 |
| ISBN-10 | 8702245387 |
| EAN | 9788702245387 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




