Middelaldermad
248,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788702245387
Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.
Forfatter | Bi Skaarup |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Europæisk historie: middelalderen, Kogebøger af kendte personer, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kulturhistorie, etnografi |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. apr. 2018 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 180 |
Højde | 248 |
Dybde | 18 |
Vægt | 629 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 17. apr. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702245387 |
ISBN-10 | 8702245387 |
EAN | 9788702245387 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |