Mikrobiologi
598,75 kr
554
ISBN
9788757126983
Denne bog gennemgår den grundlæggende mikrobiologi med særlig fokus på de tre fagområder: Fødevarer, hygiejne og genteknologi.
Bogen giver en god forståelse af de forskellige celle typer og deres funktion, arvematerialet, mikroorganismerne og deres vækst samt den systematiske bakteriologi. Desuden beskrives svampe, virus, protozoer, alger og parasitter. Et kapitel behandler mikroorganismer hos mennesker og dyr. Genteknologiens vigtigste principper beskrives, og der er kapitler om fødevareproduktion, fødevare konservering, fermentering og produktions hygiejne. Der afsluttes med praktiske laboratorieøvelser samt ordforklaringer.
Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er desuden forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan benyttes som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som de studerende kan arbejde selvstændigt med. Den primære målgruppe er studerende, der er under uddannelse til professions-bachelorer i ernæring og sundhed, laboranter eller procesteknologer.
Denne 3. udgave er ajourført og gennemrevideret.
Bogen giver en god forståelse af de forskellige celle typer og deres funktion, arvematerialet, mikroorganismerne og deres vækst samt den systematiske bakteriologi. Desuden beskrives svampe, virus, protozoer, alger og parasitter. Et kapitel behandler mikroorganismer hos mennesker og dyr. Genteknologiens vigtigste principper beskrives, og der er kapitler om fødevareproduktion, fødevare konservering, fermentering og produktions hygiejne. Der afsluttes med praktiske laboratorieøvelser samt ordforklaringer.
Forfatterne har skrevet bogen i et enkelt og letfatteligt sprog med klare forklaringer på fagterminologien. De enkelte kapitler er desuden forsynet med repetitionsspørgsmål, der kan benyttes som udgangspunkt for diskussion i undervisningen. Ligeledes er bogen krydret med casestories, som de studerende kan arbejde selvstændigt med. Den primære målgruppe er studerende, der er under uddannelse til professions-bachelorer i ernæring og sundhed, laboranter eller procesteknologer.
Denne 3. udgave er ajourført og gennemrevideret.
Undertitel | fødevarer, hygiejne, genteknologi |
---|---|
Forfatter | Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen |
Forlag | Nyt Teknisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Mikrobiologi (ikke-medicinsk) |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 26. aug. 2009 |
Sideantal | 372 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 26. aug. 2009 |
Oplag | 2 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788757126983 |
ISBN-10 | 8757126984 |
EAN | 9788757126983 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |