Mit bistrokøkken

Af: Hélène Wagn
128,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788792894731
Fransk mad i alle afskygninger har længe været populært i Danmark, og lige nu lader det til, at det franske bistrokøkken igen er i søgelyset. Overalt i København – og i andre storbyer – popper der trendy spisesteder op med fokus på rustik fransk bistromad med et uhøjtideligt og nutidigt twist. Og det er vel egentlig ikke så sært: Det franske bistrokøkken oser nemlig af livsglæde og nydelse. 

Her finder man noget så enkelt som en omelet med purløg og en steak frites – og begge dele smager ganske guddommeligt. I kogebogen Mit bistrokøkken afslører forfatteren alle de små hemmeligheder og tricks, der får den franske bistromad til at smage så godt. 

Mit bistrokøkken indeholder mere end 50 opskrifter på traditionel fransk hverdagsmad, som kan laves på en halv times tid, såsom tartare de beuf, omelet, steak frites, moules marinieres eller croque madame. Men man finder også en håndfuld dejlige simreretter som kalvekæber, lammegryde eller letsprængt citronkylling. Endelig indeholder bogen et kapitel om lækre franske desserter som crème brûlée og fondant au chocolat.

Opskrifterne er krydret med personlige og historiske anekdoter samt nyttige tips og tricks. Det er ikke svært at lave bistromad i sit eget køkken: Teknikkerne er enkle, ingredienserne er normalt få og tilberedningstiden kort. 
Specifikationer
Undertitel Forførende fransk hverdagsmad
Forfatter Hélène Wagn
Forlag Samvirke
Indbinding Indbundet
Thema koder Frankrig, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. nov. 2014
Sideantal 152
Bredde 188
Højde 228
Dybde 19
Vægt 540
Første udgave 2014
Oplagsdato 2. nov. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788792894731
ISBN-10 8792894739
EAN 9788792894731
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Bettina Kjærulff-Schmidt
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Ditte Ingemann
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.