Mit køkken i Umbrien
298,75 kr
500
ISBN
9788702024517
I Amelia - midt i Umbrien i Italien - udlever Hanne Bloch og hendes familie drømmen om sydens sol, hjemmehøstede oliven og druer og et liv tæt på den italienske kultur. I denne kogebog deler hun ud af egne og italienske venners opskrifter fra det traditionelle umbriske køkken samt af klassiske italienske retter som tiramisu, ossobucco m.fl. Bogen er inddelt i Antipasti (forretter), Primi piatti (mellemretter), Secondi piatti (hovedretter), Pizze (pizza), Contorni (tilbehør) samt Dolci (desserter, bagværk og syltning). Rigt illustreret med smukke fotos af maden, råvarerne, landskaberne og bylivet taget af Thomas Hergaard. En ægte stemningskogebog, der sender tankerne til sydens sol og drømmen om det gode liv.
Undertitel | Italiens grønne hjerte |
---|---|
Forfatter | Hanne Bloch |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. nov. 2004 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 215 |
Højde | 286 |
Dybde | 28 |
Vægt | 1568 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 4. nov. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702024517 |
ISBN-10 | 8702024519 |
EAN | 9788702024517 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Thomas Hergaard |