Én vin til hele menuen
175,00 kr
På lager
ISBN
9788799916603
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!
| Forfatter | Cecilie M. K. Pedersen |
|---|---|
| Forlag | Madnørderiet |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 4. nov. 2016 |
| Sideantal | 88 |
| Bredde | 205 |
| Højde | 237 |
| Dybde | 13 |
| Vægt | 473 |
| Første udgave | 2016 |
| Oplagsdato | 4. nov. 2016 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788799916603 |
| ISBN-10 | 8799916606 |
| EAN | 9788799916603 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Anne Skouboe |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Rochelle Coote |





