Én vin til hele menuen

Af: Cecilie M. K. Pedersen
175,00 kr
På lager
ISBN
9788799916603
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!
Specifikationer
Forfatter Cecilie M. K. Pedersen
Forlag Madnørderiet
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. nov. 2016
Sideantal 88
Bredde 205
Højde 237
Dybde 13
Vægt 473
Første udgave 2016
Oplagsdato 4. nov. 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799916603
ISBN-10 8799916606
EAN 9788799916603
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Anne Skouboe
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Rochelle Coote
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.