Én vin til hele menuen
175,00 kr
På lager
ISBN
9788799916603
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!
Forfatter | Cecilie M. K. Pedersen |
---|---|
Forlag | Madnørderiet |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. nov. 2016 |
Sideantal | 88 |
Bredde | 205 |
Højde | 237 |
Dybde | 13 |
Vægt | 473 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 4. nov. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799916603 |
ISBN-10 | 8799916606 |
EAN | 9788799916603 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Anne Skouboe |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Rochelle Coote |