Naturfag
168,75 kr
554
ISBN
9788778819383
Naturfag indeholder 3 hovedafsnit:
- Uorganisk kemi - Atomets opbygning, grundstofferne, det periodiske system, molekyler, kemisk tegnsætning, kemiske forbindelser og reaktionsligninger, ioner, uorganiske syrer, baser, pH, mol og molær koncentration samt salte;
- Organisk kemi - Forbrænding, kulhydrater, alkohol, organiske syrer, fedtstoffer samt proteiner;
- Energi - Brændstof, kemisk energi, vedvarende energi, energiformer, effekt samt varme og varmefylde.
Ydermere er der et kapitel med øvelser.
Vinklen er overalt fødevare-området, hvor fx kemien bag kulhydrater, fedt og protein bliver gennemgået.
- Uorganisk kemi - Atomets opbygning, grundstofferne, det periodiske system, molekyler, kemisk tegnsætning, kemiske forbindelser og reaktionsligninger, ioner, uorganiske syrer, baser, pH, mol og molær koncentration samt salte;
- Organisk kemi - Forbrænding, kulhydrater, alkohol, organiske syrer, fedtstoffer samt proteiner;
- Energi - Brændstof, kemisk energi, vedvarende energi, energiformer, effekt samt varme og varmefylde.
Ydermere er der et kapitel med øvelser.
Vinklen er overalt fødevare-området, hvor fx kemien bag kulhydrater, fedt og protein bliver gennemgået.
| Forfatter | Vibeke R. Gylling, Uffe B. Jørgensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 99 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2008 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 4 |
| Serie | Grund- og områdefag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778819383 |
| ISBN-10 | 8778819385 |
| EAN | 9788778819383 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



