Naturfag
168,75 kr
På lager
ISBN
9788770822275
God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt.
Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.
Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Kemi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 22. feb. 2012 |
Sideantal | 100 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 23. apr. 2018 |
Oplag | 3 |
Udgave | 5 |
ISBN-13 | 9788770822275 |
ISBN-10 | 8770822271 |
EAN | 9788770822275 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770822275 | ![]() |
ISBN | 978-87-7082-227-5 | |
BOPISBN13 | 9788770822275 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Naturfag | ![]() |
Varetekst | Naturfag | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Naturfag | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt. Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside. | ![]() |
Anden information | Hertil findes supplerende materiale på bogens hjemmeside | |
ForlagsNavn | Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2012. 2. oplag. 2016 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 4. udgave. 2008¤5. udgave | |
Indbindingsform | 11 | ![]() |
Sider | 100 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2012-02-22 00:00:00 | |
Bestillingsnummer | 51054-1 | ![]() |
Decimalklasse | 54 | |
ThemaKode | PN¤JNUM | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 937 643 3 | |
FørsteUdgivÅr | 2012 | |
Oplag | 3 | ![]() |
Udgave | 5 | |
ÅrForSenesteOplag | 2018 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2012 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2012-02-23 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2012-02-22 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2012-02-23 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-04-23 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20160615180121 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20120511 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2012 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 100 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Uændret optryk | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
EfterfølgendeUdgivelsesår | 2016 | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Arco Grafisk | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201625¤BKM201625 | |
Udgivelsesår | 2012 |
Bøger i samme varegruppe: