Naturfag

168,75 kr
På lager
ISBN
9788770822275
God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt.

Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Paperback
Thema koder Kemi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 22. feb. 2012
Sideantal 100
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 23. apr. 2018
Oplag 3
Udgave 5
ISBN-13 9788770822275
ISBN-10 8770822271
EAN 9788770822275
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.