Nordisk charcuteri

Af: Jens Breinholt Schou
298,75 kr
På lager
ISBN
9788776953546
I århundreder har man speget, fermenteret, saltet, røget, tørret og syltet kød og fisk for at opnå lang holdbarhed. I dag er holdbarhed ikke nødvendigvis det vigtigste, men smagen og duften man skaber ved brug af de gamle metoder er stadig fantastiske.                                           
Nordisk charcuteri er sprængfyldt med opskrifter på skinker, postejer, rilletter, patéer, pølser, rullepølser, røget fisk og kød og meget mere. Opskrifterne kommer fra hele Norden, nogle er gamle, nogle er nye, men i sidste ende stammer de fra en stor fælles europæisk tradition fra Lapland i nord, til Sicilien i syd og England i vest til Baltikum i øst.
Specifikationer
Forfatter Jens Breinholt Schou
Forlag Forlaget Vandkunsten
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. okt. 2016
Sideantal 0
Bredde 208
Højde 284
Dybde 24
Vægt 1033
Første udgave 2016
Oplagsdato 21. okt. 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788776953546
ISBN-10 8776953546
EAN 9788776953546
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.