Ny dansk mad
248,75 kr
Forventes at udkomme i uge 13
ISBN
9788799872404
»Ny dansk mad« er en kogebog, der fortolker dansk madkultur i en moderne kontekst. Her laves dansk mad på en nutidig og enkel måde med fokus på smagen, håndværket og råvaren.
Lisbeth og Bo Jacobsen har som et stærkt makkerpar i 25 år drevet Restaurationen i København. De har i alle årene arbejdet med danske råvarer i sæson. De har arbejdet med økologiske og bæredygtige principper, længe før det blev moderne. Og naturligvis har de også altid fokuseret på at bruge hele dyret, lokale råvarer fra små producenter og vilde urter.
Lisbeth og Bo Jacobsen har mange gange været forud for deres tid og har altid insisteret på at have en professionel og håndværksmæssig tilgang til madlavning – uden kruk og pynt. Deres stædige fokus gør det derfor helt selvfølgeligt, at en kogebog fra deres hånd bliver en klassiker, der vil holde i mange år. En overlegen klassiker, der på smukkeste vis både fastholder og udvikler den danske madkultur, med det karakteristiske Jacobsenske twist.
Forfatter | Lisbeth & Bo Jacobsen |
---|---|
Forlag | Restaurationen |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 29. mar. 2016 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 173 |
Højde | 245 |
Dybde | 17 |
Vægt | 480 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 29. mar. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788799872404 |
ISBN-10 | 8799872404 |
EAN | 9788799872404 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Sofie Meedom |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Jens Juncker-Jensen |