Ny næring Mad og terapi
277,50 kr
500
ISBN
9788777280078
Allergi og overfølsomhed
Blodsukker
Immunsystem
Stress
Samler og gennemgår nye og gamle landvindinger inden for ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning under hensyn til vestlige og østlige ernæringsteorier med udgangspunkt i følelsesmæssige og kulturelle grunde til at spise, som vi gør. Det har vist sig, at mange sygdomme og ubalancer forårsages af ernæringsmæssige skævheder, og at de kan helbredes eller mildnes, når grundlæggende biokemiske forhold normaliseres. Hovedbudskabet er økologi: På celle-, menneske- og globalt plan
Blodsukker
Immunsystem
Stress
Samler og gennemgår nye og gamle landvindinger inden for ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning under hensyn til vestlige og østlige ernæringsteorier med udgangspunkt i følelsesmæssige og kulturelle grunde til at spise, som vi gør. Det har vist sig, at mange sygdomme og ubalancer forårsages af ernæringsmæssige skævheder, og at de kan helbredes eller mildnes, når grundlæggende biokemiske forhold normaliseres. Hovedbudskabet er økologi: På celle-, menneske- og globalt plan
Undertitel | allergi og overfølsomhed, blodsukker, immunsystem, stress |
---|---|
Forfatter | Eva Lydeking-Olsen |
Forlag | Klitrose |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. sep. 1990 |
Sideantal | 381 |
Bredde | 156 |
Højde | 229 |
Dybde | 27 |
Vægt | 632 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 26. sep. 1990 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777280078 |
ISBN-10 | 8777280075 |
EAN | 9788777280078 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |