Ny Nordisk Hverdagsmad
248,75 kr
511
ISBN
9788793604025
Når du spiser efter årstiden får du ikke bare mere frisk og velsmagende mad ud af det, du får også mad med flere sunde indholdsstoffer. Du vil også opleve, at du ikke behøver de samme mængder af fedtstof fra f.eks. smør og piskefløde fordi friskere råvarer giver en større naturlig smagsfylde i maden. Bogen indeholder 120 opskrifter med nordiske råvarer fordelt på forår, sommer, efterår og vinter. Bagi er der et helt illustreret opslagsværk om de 60 vigtigste nordiske råvarer og deres sundhedspotentiale. Illustreret med 150 skønne fotos af Anders Schønnemann. Claus Meyer er Danmarks førende gastronomiske ihværksætter. Han er indehaver af flere gastronomiske virksomheder og forfatter til en lang række succesfulde kogebøger
Undertitel | Året rundt |
---|---|
Forfatter | Claus Meyer & Arne Astrup |
Forlag | Strandberg Publishing |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger af kendte personer, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger med frugt og grønsager, Kogebøger med urter og krydderier, Kogebøger: salater og grønsagsretter, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. nov. 2017 |
Sideantal | 320 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 6. nov. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793604025 |
ISBN-10 | 8793604025 |
EAN | 9788793604025 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Anders Schønnemann |