One More Slice
Af: Leila Lindholm
128,75 kr
500
ISBN
9788702107593
One more slice er opfølgning til og anden del af Leila Lindholms populære bagebibel A piece of cake. Bogen starter, hvor A piece of cake slutter, og udover et væld af opskrifter på alverdens sødt bagværk får vi styr på, hvordan man bager sit eget surdejsbrød, en vellykket hjemmebagt pizza, samt hvordan man laver sin egen pasta fra grunden.
Undertitel | Surdejsbrød, pizza, pasta og sødt bagværk |
---|---|
Forfatter | Leila Lindholm |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2011 |
Sideantal | 225 |
Bredde | 200 |
Højde | 243 |
Dybde | 30 |
Vægt | 975 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. sep. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702107593 |
ISBN-10 | 8702107593 |
EAN | 9788702107593 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Anne Skovgaard-Petersen |
Omslagsgrafiker | Jan Christensen - Christensen Grafisk |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1348 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788702107593 | ![]() |
ISBN | 978-87-02-10759-3 | |
BOPISBN13 | 9788702107593 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | One More Slice | ![]() |
Varetekst | Lindholm: One More Slice | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | One More Slice | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | One more slice | |
Undertitel | Surdejsbrød, pizza, pasta og sødt bagværk | |
Varianttitel | 1 more slice | |
BookScan-Titel | One More Slice | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | One more slice er opfølgning til og anden del af Leila Lindholms populære bagebibel A piece of cake. Bogen starter, hvor A piece of cake slutter, og udover et væld af opskrifter på alverdens sødt bagværk får vi styr på, hvordan man bager sit eget surdejsbrød, en vellykket hjemmebagt pizza, samt hvordan man laver sin egen pasta fra grunden. | ![]() |
Anden information | Tekst på dansk | |
ForlagsNavn | Gyldendal | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2011 | |
DiverseOphavsangivelser | Omslagsgrafiker: Jan Christensen - Christensen Grafisk | ![]() |
Forfatterefternavn | Lindholm | ![]() |
Forfatterfornavn | Leila | ![]() |
Fotograf | Wolfgang Kleinschmidt | |
Oversætter | Anne Skovgaard-Petersen | |
Bredde | 200 | ![]() |
Dybde | 30 | ![]() |
Højde | 243 | ![]() |
Vægt | 975 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 223 | |
Illustrationsangivelser | Ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2011-08-09 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.17 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 4 528 406 9 | |
FørsteUdgivÅr | 2011 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2011 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2011 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2012-07-02 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2011-09-01 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | swe | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2011-02-21 | |
DagForSenesteÆndring | 2015-12-07 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20121029180300 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20120913 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2011 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 223 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201244¤BKM201244 | |
Udgivelsesår | 2011 |
Bøger i samme varegruppe: