Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning
497,50 kr
På lager
ISBN
9788792041166
Hovedvæket inden for ernæringslære.
Ajourført med den nyeste internationale forskning, med omfattende kildehenvisninger.
Første del omhandler indtagelse: celleøkologi, kostvanernes rødder og forskellige måder at dække sine behov på.
Anden del er en gennemgang af næringsstofferne: protein, fedt, kulhydrat, vitaminer, mineraler, sporstoffer samt de spændende fytonutrienter. Fordøjelsen, optagelsen, tarmens mikro-økologi og leverens afgiftningsevne er grundigt behandlet.
Tredje del omhandler cellebiologiske forhold. Der afsluttes med faste, autisme og kronisk træthedssyndrom.
Ajourført med den nyeste internationale forskning, med omfattende kildehenvisninger.
Første del omhandler indtagelse: celleøkologi, kostvanernes rødder og forskellige måder at dække sine behov på.
Anden del er en gennemgang af næringsstofferne: protein, fedt, kulhydrat, vitaminer, mineraler, sporstoffer samt de spændende fytonutrienter. Fordøjelsen, optagelsen, tarmens mikro-økologi og leverens afgiftningsevne er grundigt behandlet.
Tredje del omhandler cellebiologiske forhold. Der afsluttes med faste, autisme og kronisk træthedssyndrom.
Forfatter | Eva Lydeking-Olsen |
---|---|
Forlag | Klitrose |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Terapi og lægemidler |
Varegruppe | Krop og sind, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jan. 2012 |
Sideantal | 621 |
Bredde | 210 |
Højde | 300 |
Dybde | 35 |
Vægt | 1953 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 1. jan. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788792041166 |
ISBN-10 | 8792041167 |
EAN | 9788792041166 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |