Osteteknologi
375,00 kr
554
ISBN
9788778811592
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog på mejeritekniker- studiet, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog på mejeritekniker- studiet, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Forfatter | J. M. Buch Kristensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 273 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788778811592 |
ISBN-10 | 8778811597 |
EAN | 9788778811592 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |