Osteteknologi

Af: J. M. Buch Kristensen
375,00 kr
554
ISBN
9788778811592
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.

Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog på mejeritekniker- studiet, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Specifikationer
Forfatter J. M. Buch Kristensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 273
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1999
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 2
ISBN-13 9788778811592
ISBN-10 8778811597
EAN 9788778811592
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.