Osteteknologi
375,00 kr
554
ISBN
9788778811592
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog på mejeritekniker- studiet, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog på mejeritekniker- studiet, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
| Forfatter | J. M. Buch Kristensen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 273 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1999 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788778811592 |
| ISBN-10 | 8778811597 |
| EAN | 9788778811592 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




