Osteteknologi

Af: J. M. Buch Kristensen, J.M. Buch Kristensen
393,75 kr
På lager
ISBN
9788770820233
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.

Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Specifikationer
Forfatter J. M. Buch Kristensen, J.M. Buch Kristensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 279
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2008
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788770820233
ISBN-10 8770820236
EAN 9788770820233
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.