Passion for pasta
98,75 kr
500
ISBN
9788711168011
Antonio Carluccio er det italienske køkkens mester. Hans passion for pasta begyndte i morens køkken, og den trives i dag i bedste velgående i hans verdens-berømte Neal Street Restaurant i Londons Covent Garden.
Carluccios bog er den bedst tænkelige guide til dette anvendelige produkt. Her er opskrifter med både frisk og tørret pasta og råd om, hvordan man laver og koger sin egen.
Man glemmer automatisk alt om fabriksfremstillede pastaretter og lader sig uundgåeligt inspirere af de friske, italienske ingredienser som pancetta, parmasan, porcini og trøfler, kombineret med den gastronomiske genialitet i Antonio Carluccios pastaretter.
Carluccios bog er den bedst tænkelige guide til dette anvendelige produkt. Her er opskrifter med både frisk og tørret pasta og råd om, hvordan man laver og koger sin egen.
Man glemmer automatisk alt om fabriksfremstillede pastaretter og lader sig uundgåeligt inspirere af de friske, italienske ingredienser som pancetta, parmasan, porcini og trøfler, kombineret med den gastronomiske genialitet i Antonio Carluccios pastaretter.
Forfatter | Antonio Carluccio |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. mar. 2004 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 184 |
Højde | 260 |
Dybde | 15 |
Vægt | 567 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. mar. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711168011 |
ISBN-10 | 8711168013 |
EAN | 9788711168011 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Vivi Berendt |
Illustreret i farver/sh | Nej |