Pizza
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740677720
Det her er det nye standardværk for hjemmepizza. Pizzabageren Oskar Montano har tilpasset internationale klassikere til at kunne fungere i hjemmeovnen. Inspirationen kommer fra de steder, hvor pizza er det vigtigste overhovedet: Rom, Napoli og New York. Du lærer alt om at lave verdens bedste hjemmepizza og dens råvarer og teknikker. Hvordan man laver en perfekt luftig Grandma Pie med sprød bund i en bradepande, bager tynde, runde romerske pizzaer, samt hvordan du får pepperonien til at krølle sig op ligesom på et ægte New York-slice. Og meget, meget mere.
Undertitel | Lav verdens bedste pizza i ovnen derhjemme |
---|---|
Forfatter | Oskar Montano |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. apr. 2022 |
Sideantal | 210 |
Bredde | 190 |
Højde | 238 |
Dybde | 26 |
Vægt | 809 |
Første udgave | 2022 |
Oplagsdato | 26. apr. 2022 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740677729 |
EAN | 9788740677720 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Sigurd Toftdahl Terkelsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |