Pizza & pasta
298,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788793314481
Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud. Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver.
Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.
Undertitel | En grøn fusion mellem nordisk lethed og italiensk velsmag |
---|---|
Forfatter | Sandra Pugliese |
Forlag | muusmann'forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Sund mad og helsekost |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. nov. 2015 |
Sideantal | 272 |
Bredde | 224 |
Højde | 288 |
Dybde | 28 |
Vægt | 1612 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 6. nov. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Muusmann'gastro |
ISBN-13 | 9788793314481 |
ISBN-10 | 8793314485 |
EAN | 9788793314481 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tina Brok Hansen |