Planlægning, produktion & salg
380,00 kr
På lager
ISBN
9788778819499
Planlægning, produktion og salg omhandler:
Koncept - idegrundlag/målsætning/visioner
Udgangspunktet er, at virksomhedstypens styreredskab er konceptet, dvs. dens politikker og målsætninger. Her gives derfor anvisninger på at opstille et koncept.
Planlægning/produktion
Til planlægningen hører bl.a. afgrænsning af målgruppen, sortiment og medarbejderstaben. Til produktionen hører bl.a. indkøb, arbejdsgangsbeskrivelse, anretning og klargøring til salg. Vinklen er overalt den praktiske tilgang.
Salgspraktik med personlighed
Den personlige fremtræden i salgsområdet og ved selve salget er vinklen. Kundebehov, betjeningsformer, indretning af salgsflow samt gæstebetjening er nogle af emnerne.
I bilagene gives redskaber i form af kalkulationsskema, oversigter over tilberednings- og rensesvind samt mål og vægt.
Bogen er henvendt til gastronomuddannelsens speciale cater, men kan med stort udbytte læses af alle, der er beskæftiget i selvbetjeningsrestauranter, kantiner, cafeer, cafeterier og fastfoodrestauranter.
Koncept - idegrundlag/målsætning/visioner
Udgangspunktet er, at virksomhedstypens styreredskab er konceptet, dvs. dens politikker og målsætninger. Her gives derfor anvisninger på at opstille et koncept.
Planlægning/produktion
Til planlægningen hører bl.a. afgrænsning af målgruppen, sortiment og medarbejderstaben. Til produktionen hører bl.a. indkøb, arbejdsgangsbeskrivelse, anretning og klargøring til salg. Vinklen er overalt den praktiske tilgang.
Salgspraktik med personlighed
Den personlige fremtræden i salgsområdet og ved selve salget er vinklen. Kundebehov, betjeningsformer, indretning af salgsflow samt gæstebetjening er nogle af emnerne.
I bilagene gives redskaber i form af kalkulationsskema, oversigter over tilberednings- og rensesvind samt mål og vægt.
Bogen er henvendt til gastronomuddannelsens speciale cater, men kan med stort udbytte læses af alle, der er beskæftiget i selvbetjeningsrestauranter, kantiner, cafeer, cafeterier og fastfoodrestauranter.
Forfatter | Marianne Wraae |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 5. jan. 1 |
Sideantal | 84 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778819499 |
ISBN-10 | 8778819490 |
EAN | 9788778819499 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Artist | Birger Bromann |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr, Thomas Knoop |