Politikens bog om brød
Politikens bog om brød indeholder spændende fornyede opskrifter såsom maltbrød med stjerneanis, fennikelbrød med rugmel, baguettes med safran og mandler og koldhævede chokoladeboller - foruden de gode klassikere som fx brunsviger, kanelsnegle, yoghurtboller, tebirkes og surdejsrugbrød.
Bogen indeholder opskrifter, der er nemme at gå til og indbydende fotograferet. Den giver kyndig indføring i alle bagningens aspekter fra forberedelserne, den rigtige opbevaring til forskellige bageprocesser og metoder.
Opskrifterne præges af forfatterens baggrund som madskribent, og der bliver lagt vægt på den gode smag under temaerne morgenbrød der giver en god start på dagen, fiberrigt rugbrød til frokost, kostfibre, vitaminer og mineraler i det daglige brød - men også det søde og bløde velsmagende brød bagt med smør, som egner sig til fødselsdage, jul, fastelavn og forkælelsesstunder.
Forfatter | Lone Kjær |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. feb. 2011 |
Sideantal | 152 |
Bredde | 194 |
Højde | 257 |
Dybde | 19 |
Vægt | 519 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. feb. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788740000535 |
ISBN-10 | 8740000532 |
EAN | 9788740000535 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |