Politikens bog om kryddersnaps

Af: Anne Hjernøe
270,00 kr
På lager
ISBN
9788740051285
Politikens bog om kryddersnaps fortæller om alt det, man har brug for at vide, når man vil lave sin egen kryddersnaps. Nu er denne klassiker blevet opdateret med et væld af nye opskrifter, bl.a. på hjemmelavet gin.

Anne Hjernøe har de sidste 25 år eksperimenteret med at lave kryddersnaps til alle anledninger. Fra de søde likører, over de klassiske bjedsk og til de mere kreative typer med spændende krydderier fra køkkenskuffen.

Stadig flere får øjnene op for, hvor nemt og sjovt det er at lave sin egen snaps, og der kommer hele tiden nye typer snaps til på Annes hylder, som skal deles, både på skrift og flaske. Derfor er tiden kommet til at give kryddersnapsebogen, der i årenes løb er kommet i et væld af oplag, en ordentlig overhaling.

Denne nye udgave rummer stadig opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse baseret på planter, man kan finde i naturen, ligesom der er ideer til kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

Blandt de nye opskrifter er rabarbersnaps, gransnaps, kvansnaps, krydret æblesnaps, ingefærsnaps med citrus, klitrosehybensnaps, kantarelsnaps, limoncello og orangelikør. Der er også blevet plads til forskellige typer hjemmelavet gin, ligesom der har sneget sig et par sirupper ind, så man kan lave tonic og bitterorangesodavand til drinks med gin.

Kryddersnaps kan anvendes til meget mere, end de fleste aner. Anne bruger de sødlige typer kryddersnaps som bund i cocktails, hælder champagne på dem, så de bliver til Kir Royal, eller nipper af dem til desserter, hælder dem over eller i is og over frugtsalat, flamberer pandekager i dem og kommer dem i varm saft på en kold dag. De mere klassiske bruges til gode frokoster eller på en vinterdag, når man skal have varmen i en fart. De krydrede typer passer fx godt til det store ostebord eller i en spændende gløgg eller vin chaud, men smager jo også fantastisk som de er. 

Anne Hjernøe, journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv., alt sammen med mad som omdrejningspunkt Kendt tv-vært og desuden forfatter til en lang række kogebøger.
Specifikationer
Forfatter Anne Hjernøe
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. nov. 2018
Sideantal 192
Bredde 178
Højde 253
Dybde 21
Vægt 704
Første udgave 2011
Oplagsdato 9. nov. 2018
Oplag 1
Udgave 5
ISBN-13 9788740051285
ISBN-10 8740051285
EAN 9788740051285
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.