Produktionsformer og kvalitetsudvikling

325,00 kr
På lager
ISBN
9788778812346
Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen af stoffet. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Produktionsformer og kvalitetsudvikling beskæftiger sig med en teknologiske side af produktionen i et institutionskøkken og præsenterer nogle centrale kvalitetsbegreber, der vedrører hele området inde for kostforplejning i Danmark.
Specifikationer
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 2000
Sideantal 151
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2000
Oplagsdato 1. jan. 2000
Oplag 1
Udgave 2
Serie Køkkenassistent
ISBN-13 9788778812346
ISBN-10 8778812348
EAN 9788778812346
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.