Produktionsformer og kvalitetsudvikling
325,00 kr
På lager
ISBN
9788778812346
Køkkenassistent er en bogserie til uddannelsen af køkkenassistenter. Serien er skrevet af fagfolk med undervisningserfaring. Alle bøgerne gennemgår grundigt og instruktivt de emner, der er relevante. Derudover er de alle forsynet med opgaver, der fremmer indlæringen af stoffet. Ligeledes styrker alfabetiske ordforklaringer forståelsen. Bag udgivelsen står Økonomaforeningen i samarbejde med Erhvervsskolernes Forlag.Produktionsformer og kvalitetsudvikling beskæftiger sig med en teknologiske side af produktionen i et institutionskøkken og præsenterer nogle centrale kvalitetsbegreber, der vedrører hele området inde for kostforplejning i Danmark.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 2000 |
Sideantal | 151 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 1. jan. 2000 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788778812346 |
ISBN-10 | 8778812348 |
EAN | 9788778812346 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |