Produktionshygiejne

Af: Lotte Mollerup
393,75 kr
554
ISBN
9788770823319
Bogen giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber ved behandlingen af fødevarer i de offentlige køkkener, store som små. Bogen har fokus på egenkontrol og omhandler desuden emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, ligesom miljøhensyn inddrages.
Specifikationer
Forfatter Lotte Mollerup
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 15. apr. 2012
Sideantal 184
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2012
Oplagsdato 15. apr. 2012
Oplag 1
Udgave 4
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788770823319
ISBN-10 8770823316
EAN 9788770823319
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.