Produktionshygiejne
393,75 kr
554
ISBN
9788770823319
Bogen giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber ved behandlingen af fødevarer i de offentlige køkkener, store som små. Bogen har fokus på egenkontrol og omhandler desuden emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, ligesom miljøhensyn inddrages.
| Forfatter | Lotte Mollerup |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 15. apr. 2012 |
| Sideantal | 184 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2012 |
| Oplagsdato | 15. apr. 2012 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 4 |
| Serie | Ernæringsassistent |
| ISBN-13 | 9788770823319 |
| ISBN-10 | 8770823316 |
| EAN | 9788770823319 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




