Produktionshygiejne
393,75 kr
554
ISBN
9788770823319
Bogen giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber ved behandlingen af fødevarer i de offentlige køkkener, store som små. Bogen har fokus på egenkontrol og omhandler desuden emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, ligesom miljøhensyn inddrages.
Forfatter | Lotte Mollerup |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 15. apr. 2012 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 15. apr. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
Serie | Ernæringsassistent |
ISBN-13 | 9788770823319 |
ISBN-10 | 8770823316 |
EAN | 9788770823319 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |