Produktionshygiejne

Af: Lotte Mollerup
393,75 kr
554
ISBN
9788770821032
Bogen giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber ved behandlingen af fødevarer i de offentlige køkkener, store som små. Bogen har fokus på egenkontrol og omhandler desuden emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, ligesom miljøhensyn inddrages.
Specifikationer
Forfatter Lotte Mollerup
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 2. feb. 2010
Sideantal 184
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 2. feb. 2010
Oplag 1
Udgave 3
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788770821032
ISBN-10 8770821038
EAN 9788770821032
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.