Produktudvikling, produktion og service
85,00 kr
950
ISBN
9788778811004
Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagProduktudvikling, produktion og service giver en omfattende indføring i mekanismerne bag moderne virksomhedsdrift med fokus på hotel- og restaurationsbranchen. Bogen gennemgår en række nye centrale virksomhedsbegreber med udgangspunkt i emner som forbrugsvaner, teknologi og mennesker på arbejdspladsen, afsætning af produkter, virksomhedsstrategier- og analyser, produktionsformer, serviceområder, kvalitetsudvikling samt kvalitetsstandarder og -systemer.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagProduktudvikling, produktion og service giver en omfattende indføring i mekanismerne bag moderne virksomhedsdrift med fokus på hotel- og restaurationsbranchen. Bogen gennemgår en række nye centrale virksomhedsbegreber med udgangspunkt i emner som forbrugsvaner, teknologi og mennesker på arbejdspladsen, afsætning af produkter, virksomhedsstrategier- og analyser, produktionsformer, serviceområder, kvalitetsudvikling samt kvalitetsstandarder og -systemer.
Forfatter | Per Guldbrandt, Lars Nyrup |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 80 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Grundfag |
ISBN-13 | 9788778811004 |
ISBN-10 | 8778811007 |
EAN | 9788778811004 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |