Produktudvikling, produktion og service

Af: Per Guldbrandt, Lars Nyrup
85,00 kr
950
ISBN
9788778811004
Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagProduktudvikling, produktion og service giver en omfattende indføring i mekanismerne bag moderne virksomhedsdrift med fokus på hotel- og restaurationsbranchen. Bogen gennemgår en række nye centrale virksomhedsbegreber med udgangspunkt i emner som forbrugsvaner, teknologi og mennesker på arbejdspladsen, afsætning af produkter, virksomhedsstrategier- og analyser, produktionsformer, serviceområder, kvalitetsudvikling samt kvalitetsstandarder og -systemer.
Specifikationer
Forfatter Per Guldbrandt, Lars Nyrup
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 80
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 0
Serie Grundfag
ISBN-13 9788778811004
ISBN-10 8778811007
EAN 9788778811004
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.