Proteiner

Af: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
448,75 kr
500
ISBN
9788702033014
Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.
Specifikationer
Undertitel Oprensning og karakterisering
Forfatter Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Matematik, fysik, kemi
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. okt. 2005
Sideantal 256
Bredde 176
Højde 252
Dybde 17
Vægt 680
Første udgave 2001
Oplagsdato 21. okt. 2005
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788702033014
ISBN-10 8702033011
EAN 9788702033014
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Axel Surland
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.