Proteiner
448,75 kr
500
ISBN
9788702033014
Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt
i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.
Undertitel | Oprensning og karakterisering |
---|---|
Forfatter | Vivi Kielberg;Leif Rasmussen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Matematik, fysik, kemi |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. okt. 2005 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 176 |
Højde | 252 |
Dybde | 17 |
Vægt | 680 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 21. okt. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788702033014 |
ISBN-10 | 8702033011 |
EAN | 9788702033014 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Axel Surland |
Illustreret i farver/sh | Nej |