Proteiner
340,00 kr
500
ISBN
9788712033349
Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål - spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.
| Undertitel | Oprensning og karakterisering |
|---|---|
| Forfatter | Vivi Kielberg;Leif Rasmussen |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Matematik, fysik, kemi |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 1. apr. 2004 |
| Sideantal | 217 |
| Bredde | 182 |
| Højde | 254 |
| Dybde | 19 |
| Vægt | 770 |
| Første udgave | 2001 |
| Oplagsdato | 1. apr. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788712033349 |
| ISBN-10 | 8712033340 |
| EAN | 9788712033349 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Axel Surland |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



