Proteiner

Af: Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
340,00 kr
500
ISBN
9788712033349
Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål - spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.
Specifikationer
Undertitel Oprensning og karakterisering
Forfatter Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Matematik, fysik, kemi
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. apr. 2004
Sideantal 217
Bredde 182
Højde 254
Dybde 19
Vægt 770
Første udgave 2001
Oplagsdato 1. apr. 2004
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788712033349
ISBN-10 8712033340
EAN 9788712033349
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Axel Surland
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.