Proteiner
340,00 kr
500
ISBN
9788712033349
Metoder til oprensning og karakterisering af proteiner anvendes i dag til utallige formål - spændende fra industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler til biokemisk og biologisk grundforskning. I alle tilfælde benytter man grundlæggende de samme metoder til at adskille et enkelt protein fra en blanding, fx et vævsekstrakt, og til den efterfølgende karakterisering.Metoderne omfatter:Dannelse af grovekstraktionGrovoprensningSøjlekromatografiBestemmelser af proteinkoncentrationerElektroforeseProduktion af proteiner vha. rekombinant teknikSpaltning og sekventering af proteinerAminosyreanalyseSøgning i molekylærbiologiske databaserBogen beskriver den praktiske udførelse af metoderne samt giver teoretisk grundlag for overvejelser om deres anvendelse.Henvender sig til alle faggrupper, fx biokemikere, læger, farmaceuter, ingeniører, laboranter og bioanalytikere.
Undertitel | Oprensning og karakterisering |
---|---|
Forfatter | Vivi Kielberg;Leif Rasmussen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Matematik, fysik, kemi |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. apr. 2004 |
Sideantal | 217 |
Bredde | 182 |
Højde | 254 |
Dybde | 19 |
Vægt | 770 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 1. apr. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788712033349 |
ISBN-10 | 8712033340 |
EAN | 9788712033349 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Axel Surland |
Illustreret i farver/sh | Nej |