Rødder & knolde
198,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788740650112
Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede.
Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.
| Undertitel | Vegetarisk mad fra den sorte muld |
|---|---|
| Forfatter | Amanda Hellberg og Eveline Johnsson |
| Forlag | Turbine Forlaget |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Vegetarisk madlavning |
| Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 21. sep. 2018 |
| Sideantal | 190 |
| Bredde | 207 |
| Højde | 252 |
| Dybde | 22 |
| Vægt | 872 |
| Første udgave | 2018 |
| Oplagsdato | 21. sep. 2018 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788740650112 |
| ISBN-10 | 8740650111 |
| EAN | 9788740650112 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | swe |
| Oversætter | Gitte Sloth Poulsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





