Rødder & knolde

Af: Amanda Hellberg og Eveline Johnsson
198,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788740650112
Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede.

Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.
Specifikationer
Undertitel Vegetarisk mad fra den sorte muld
Forfatter Amanda Hellberg og Eveline Johnsson
Forlag Turbine Forlaget
Indbinding Hardback
Thema koder Vegetarisk madlavning
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. sep. 2018
Sideantal 190
Bredde 207
Højde 252
Dybde 22
Vægt 872
Første udgave 2018
Oplagsdato 21. sep. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740650112
ISBN-10 8740650111
EAN 9788740650112
Sprog dan
Orignalsprog swe
Oversætter Gitte Sloth Poulsen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.