Rødder & knolde
198,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788740650112
Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede.
Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.
Undertitel | Vegetarisk mad fra den sorte muld |
---|---|
Forfatter | Amanda Hellberg og Eveline Johnsson |
Forlag | Turbine Forlaget |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Vegetarisk madlavning |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. sep. 2018 |
Sideantal | 190 |
Bredde | 207 |
Højde | 252 |
Dybde | 22 |
Vægt | 872 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 21. sep. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740650112 |
ISBN-10 | 8740650111 |
EAN | 9788740650112 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Gitte Sloth Poulsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |