RØG - alt om maden, smagen og metoder

Af: John Åkerberg
248,75 kr
555
ISBN
9788711557495
RØG – Alt om maden, smagen & metoden , giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.
Specifikationer
Forfatter John Åkerberg
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med kød og vildt, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Kogebøger: konservering og frysning, Sommer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. jun. 2016
Sideantal 188
Bredde 198
Højde 267
Dybde 25
Vægt 835
Første udgave 2016
Oplagsdato 9. jun. 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711557495
ISBN-10 8711557494
EAN 9788711557495
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.