RØG - alt om maden, smagen og metoder
248,75 kr
555
ISBN
9788711557495
RØG – Alt om maden, smagen & metoden , giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.
Forfatter | John Åkerberg |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med kød og vildt, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Kogebøger: konservering og frysning, Sommer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. jun. 2016 |
Sideantal | 188 |
Bredde | 198 |
Højde | 267 |
Dybde | 25 |
Vægt | 835 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 9. jun. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711557495 |
ISBN-10 | 8711557494 |
EAN | 9788711557495 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |