Råvarekendskab
88,75 kr
950
ISBN
9788778813022
Råvarekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m.Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Undertitel | Køkken/Hotel/Restaur.Udd. |
---|---|
Forfatter | Marianne Clausen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Kunst |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 91 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 4 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778813022 |
ISBN-10 | 8778813026 |
EAN | 9788778813022 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |