Råvarekendskab

Af: Marianne Clausen
88,75 kr
950
ISBN
9788778813022
Råvarekendskab omhandler de råvarer, der anvendes i madlavning: frugter, grøntsager, korn, krydderier, kød, æg, mejeriprodukter samt fedtstoffer. Desuden omtales drikkevarer. Under hvert emne beskrives råvaren, dens sæson, klargøring m.m.Indgår i serien af emnehæfter til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser.
Specifikationer
Undertitel Køkken/Hotel/Restaur.Udd.
Forfatter Marianne Clausen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Kunst
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 91
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2002
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 4
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778813022
ISBN-10 8778813026
EAN 9788778813022
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.