RABARBER

Af: Inger Vaaben
98,75 kr
På lager
ISBN
9788793159860
Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015

Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.

I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 

Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 
Specifikationer
Undertitel Historie, dyrkning og anvendelse
Forfatter Inger Vaaben
Forlag Koustrup & Co.
Indbinding Indbundet
Thema koder Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Hus, Have & husdyr, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 22. feb. 2023
Sideantal 96
Bredde 129
Højde 173
Dybde 14
Vægt 220
Første udgave 2023
Oplagsdato 22. feb. 2023
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8793159862
EAN 9788793159860
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Steen Frimodt
Omslagsillustrator Peter Nielsen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Bjarni Jacobsen, Ulla Koustrup, Dreamstime m.fl.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.