Rejer & hellefisk
128,75 kr
500
ISBN
9788711168004
Med denne bog kombineres fransk kulinarisk tradition med to grønlandske råvarer af den ypperste kvalitet.
Bogens opskrifter er udviklet af unge, talentfulde franske kokke - alle studerende - der gennem deres uddannelse er på vej til at blive næste generation af stjernekokke.
Det grønlandske reje-og hellefiskeri rækker mange hundrede år tilbage i tiden. Det fortælles der om i bogens indledning - om bl.a. levesteder og fangstmetoder i de arktiske farvande.
Bogens opskrifter er udviklet af unge, talentfulde franske kokke - alle studerende - der gennem deres uddannelse er på vej til at blive næste generation af stjernekokke.
Det grønlandske reje-og hellefiskeri rækker mange hundrede år tilbage i tiden. Det fortælles der om i bogens indledning - om bl.a. levesteder og fangstmetoder i de arktiske farvande.
| Forfatter | Tina Jørstian |
|---|---|
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Ingen |
| Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 2. apr. 2004 |
| Sideantal | 117 |
| Bredde | 256 |
| Højde | 254 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 874 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 2. apr. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711168004 |
| ISBN-10 | 8711168005 |
| EAN | 9788711168004 |
| Sprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




