Rejer & hellefisk
128,75 kr
500
ISBN
9788711168004
Med denne bog kombineres fransk kulinarisk tradition med to grønlandske råvarer af den ypperste kvalitet.
Bogens opskrifter er udviklet af unge, talentfulde franske kokke - alle studerende - der gennem deres uddannelse er på vej til at blive næste generation af stjernekokke.
Det grønlandske reje-og hellefiskeri rækker mange hundrede år tilbage i tiden. Det fortælles der om i bogens indledning - om bl.a. levesteder og fangstmetoder i de arktiske farvande.
Bogens opskrifter er udviklet af unge, talentfulde franske kokke - alle studerende - der gennem deres uddannelse er på vej til at blive næste generation af stjernekokke.
Det grønlandske reje-og hellefiskeri rækker mange hundrede år tilbage i tiden. Det fortælles der om i bogens indledning - om bl.a. levesteder og fangstmetoder i de arktiske farvande.
Forfatter | Tina Jørstian |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. apr. 2004 |
Sideantal | 117 |
Bredde | 256 |
Højde | 254 |
Dybde | 17 |
Vægt | 874 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 2. apr. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711168004 |
ISBN-10 | 8711168005 |
EAN | 9788711168004 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |