Rugbrød og grovbrød
112,50 kr
500
ISBN
9788775105403
Rugbrød og grovbrød omhandler kunsten at fremstille et godt rugbrød eller grovbrød. Processen fra dejlægning over raskning til bagningen gennemgås. Ligeledes indgår der en udførlig beskrivelse af surdej, herunder om bageforsøg. Derudover indeholder hæftet råvarekendskab om forskellige kornsorter og cerealier samt de øvrige ingredienser i brødene. Endelig er der et kapitel om udvikling af nye grov- og specialbrød.
Forfatter | Christian Breum, Bjarne Poder |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 62 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Bager |
ISBN-13 | 9788775105403 |
ISBN-10 | 8775105403 |
EAN | 9788775105403 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |