Rullede deje
118,75 kr
500
ISBN
9788775105359
Som dansk bager forventes det, at man mestrer kunsten at fremstille rullede deje af meget høj kvalitet.
I Rullede deje får man en bred viden om grundmetoderne ved wienerbrød, butterdej og beslægtede produkter samt en forståelse for, hvad råvarernes kvalitet og behandling betyder for det færdige resultat. Indeholder desuden afsnit om dekoration, køb, salg, kalkulation, kvalitetsstyring, økologi samt varekendskab til bl.a. margarine og sukker.
I Rullede deje får man en bred viden om grundmetoderne ved wienerbrød, butterdej og beslægtede produkter samt en forståelse for, hvad råvarernes kvalitet og behandling betyder for det færdige resultat. Indeholder desuden afsnit om dekoration, køb, salg, kalkulation, kvalitetsstyring, økologi samt varekendskab til bl.a. margarine og sukker.
Forfatter | Preben Rokamp |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 78 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1996 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Bager |
ISBN-13 | 9788775105359 |
ISBN-10 | 8775105357 |
EAN | 9788775105359 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |