Sønderjysk erhvervshistorie 1800-2000

187,50 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788740832792
Fødevarefremstilling er en nøglebranche i sønderjysk erhvervsliv. Også i historisk perspektiv. Blandt de primære fødevareerhverv havde landbruget størst betydning, men i kystområderne var fiskeri også vigtigt. I 1800-tallet blev forarbejdningen af råvarer udskilt fra de primære erhverv i en fremvoksende fødevareindustri. Udviklingen her bestemtes af teknologiske fornyelser i produktionen og inden for transporten. Organisationsteknologien fik også betydning. Aktieselskaber såvel som andelsorganisering skød frem. Endelig satte det sit særlige præg på fødevarebranchen, at Sønderjylland flere gange skiftede statsligt tilhørsforhold og dermed fik anderledes afsætningsvilkår. Denne bog bringer studier i fødevarebranchens rammevilkår og dens enkelte grene.
Specifikationer
Undertitel Fødevareerhvervene
Forlag Syddansk Universitetsforlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Antologier: generelt, Danmark, Erhvervslivsstudier: generelt
Varegruppe Samfund, div.
Ekspedition EXT
Udgivelsesdato 19. dec. 2019
Sideantal 151
Bredde 150
Højde 220
Dybde 17
Vægt 410
Første udgave 2019
Oplagsdato 19. dec. 2019
Oplag 1
Udgave 1
Serie University of Southern Denmark studies in history and social sciences, vol. 591
ISBN-10 8740832791
EAN 9788740832792
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.