Saltning og røgning
198,75 kr
555
ISBN
9788711125984
Saltning og røgning indeholder bl.a. anvisning på, hvordan man selv bygger en ovn til kold-og varmrøgning. Hertil kommer opskrifter på saltsild, sprængt and, gås og lammekølle, røget ål og laks og meget mere. Bogen indeholder også serveringsopskrifter med forslag til lækkert tilbehør.
Forfatter | Preben Madsen |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. okt. 1999 |
Sideantal | 140 |
Bredde | 149 |
Højde | 216 |
Dybde | 16 |
Vægt | 407 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 25. apr. 2014 |
Oplag | 9 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711125984 |
ISBN-10 | 8711125985 |
EAN | 9788711125984 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |