Saltning og røgning
198,75 kr
555
ISBN
9788711125984
Saltning og røgning indeholder bl.a. anvisning på, hvordan man selv bygger en ovn til kold-og varmrøgning. Hertil kommer opskrifter på saltsild, sprængt and, gås og lammekølle, røget ål og laks og meget mere. Bogen indeholder også serveringsopskrifter med forslag til lækkert tilbehør.
| Forfatter | Preben Madsen |
|---|---|
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 25. okt. 1999 |
| Sideantal | 140 |
| Bredde | 149 |
| Højde | 216 |
| Dybde | 16 |
| Vægt | 407 |
| Første udgave | 1999 |
| Oplagsdato | 25. apr. 2014 |
| Oplag | 9 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711125984 |
| ISBN-10 | 8711125985 |
| EAN | 9788711125984 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





