Sandheden om sukker går i køkkenet

Af: Anette Sams;Majbritt L. Engell
268,75 kr
På lager
ISBN
9788702257991
Få dit blodsukker på ret køl igen og styr uden om overvægt, kroniske sygdomme og træthed. Du kender måske bestselleren Sandheden om sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser. I bogen får du opskrifter til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud samt forebygger sygdom. Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund.
Specifikationer
Undertitel 60 kompromisløse opskrifter til stabilt blodsukker, solid sundhed og god smag
Forfatter Anette Sams;Majbritt L. Engell
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Diæter og slankekure, Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 27. dec. 2017
Sideantal 252
Bredde 174
Højde 238
Dybde 30
Vægt 825
Første udgave 0
Oplagsdato 21. jul. 2021
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788702257991
ISBN-10 8702257991
EAN 9788702257991
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Sarah Sanctuary Williams
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.