Sandheden om sukker går i køkkenet
268,75 kr
På lager
ISBN
9788702257991
Få dit blodsukker på ret køl igen og styr uden om overvægt, kroniske sygdomme og træthed.
Du kender måske bestselleren Sandheden om sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser.
I bogen får du opskrifter til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud samt forebygger sygdom.
Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund.
Undertitel | 60 kompromisløse opskrifter til stabilt blodsukker, solid sundhed og god smag |
---|---|
Forfatter | Anette Sams;Majbritt L. Engell |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Diæter og slankekure, Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. dec. 2017 |
Sideantal | 252 |
Bredde | 174 |
Højde | 238 |
Dybde | 30 |
Vægt | 825 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 21. jul. 2021 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702257991 |
ISBN-10 | 8702257991 |
EAN | 9788702257991 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Sarah Sanctuary Williams |
Illustreret i farver/sh | Nej |