SANK
At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter og Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.
Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.
Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane
underviser i og skriver om vilde spiselige planter.
afholder de sanketure og kurser
har tidligere udgivet bogen Mad med gran
skriver faste madopslag til magasinet Natur & Miljø.
har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og
Mad & Venner
Undertitel | spis af naturens køkkenhave |
---|---|
Forfatter | Julie A. Swane & Johanne S. Bjørndahl |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Botanik, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. jun. 2015 |
Sideantal | 248 |
Bredde | 157 |
Højde | 216 |
Dybde | 27 |
Vægt | 708 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 30. apr. 2019 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740601756 |
ISBN-10 | 8740601757 |
EAN | 9788740601756 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |